Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. Olemme ratkonut asiakkaidemme liiketoimintatarpeita teknologian avulla jo yli sadan vuoden ajan ja Suomessakin jo 80 vuotta. Olemme maailman suurin teknologia- ja konsultointiyritys, toimimme 170 maassa työllistäen yli 380 000 henkilöä. 

Harjoittelijan työnkuvaus


Neljän kuukauden harjoittelujakson aikana saat nähdä mitä taitoja ja koulutusta teknologia-ala vaatii ja millaista on työskennellä suuressa teknologia- ja konsultointiyrityksessä. Pyrimme antamaan sinulle laaja-alaisesti tehtäviä, sekä paikallisia että kansainvälisiä, joiden avulla saat hyvän käsityksen siitä, millaista on työskennellä yrityksessämme. 

Odotamme sinulta proaktiivista, innostunutta ja haasteita pelkäämätöntä asennetta. Hyvät sosiaaliset taidot, analyyttinen ongelmanratkaisukyky sekä kunnianhimoinen ote työhön ovat avaimia harjoittelujaksossa menestymiselle. Alan ohjelmistojen, laitteiden ja palvelujen tunteminen sekä ohjelmointitaidot, varsinkin mobiililaitealustoille, katsotaan eduksi. Samoin hyvä englannin kielen taito.

Jos olet innokas oppimaan, joustava ja motivoitunut, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Älä siis hukkaa hetkeäkään, vaan hae paikkaa NYT. 

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien  1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Helsinki

Harjoittelupaikkoja

Helsinki

Haku on päättynyt tältä kierrokselta