Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


-

Harjoittelijan työnkuvaus


Teknoloikkaa Etteplanilla!
Oletko teknologiasta ja elektroniikasta kiinnostunut tuottelias ja terävä somenatiivi? Tiedät jo ehkä, kuka tai mikä on IoT? Hienoa, meillä on sinulle harjoittelupaikka! 
 
Etteplan etsii teknoloikkaajaa tuottamaan meille hyvää somemateriaalia. Kuvaat, kirjoitat, videoit ja editoit. Haastat ja haastattelet. IG, SC, YT ja FB ovat hanskassasi. Harjoittelusi ydin on yhdistää somekanavamme ja IoT eli Internet of Things, esineiden internet. Twiittaat ja snäppäät siitä, mitä softa- ja elektroniikkasuunnittelijamme laboratorioissaan luovat ja miten nämä innovaatiot näkyvät ihmisten arjessa. Koodaaminen kiinnostaa sinua ja sormesi syyhyävät päästä katsomaan, mitä jonkin laitteen sisällä piileksii.
 
Terävän suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvaa englantia. Pääkallonpaikkasi tulee olemaan toimistollamme Espoon Niittykummussa, mutta varaudu myös matkusteluun. Pääkonttorillamme Vantaalla käyt ilman muuta, mutta kenties harjoittelusi vie myös ulkomaille.
 
Pääset tutustumaan yhteen Suomen suurimmista teknologia-alan yrityksistä sen eri toimipisteissä ja verkostoitumaan hyvien tyyppien kanssa. Harjoittelusi jälki tulee todella näkymään ja palkkaakin maksetaan. Hae nyt!

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien  1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Espoo

Harjoittelupaikkoja

Espoo

Haku on päättynyt tältä kierrokselta