Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. Olemme ratkonut asiakkaidemme liiketoimintatarpeita teknologian avulla jo yli sadan vuoden ajan ja Suomessakin jo 80 vuotta. Olemme maailman suurin teknologia- ja konsultointiyritys, toimimme 170 maassa työllistäen yli 380 000 henkilöä. 

Harjoittelijan työnkuvaus


Otamme harjoitteluun kaksi henkilöä, toisen ohjelmistoyksikköön ja toisen konsultointiyksikköön. Ohjelmistoyksikössä pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointikampanjoita sekä avustamaan erilaisissa myynti- ja markkinointiprojekteissa. Tehtäviin saattaa kuulua myös esimerkiksi tilaisuuksien koordinointi, kokous- ja tapahtumajärjestelyjen hoitaminen sekä erilaiset myynnintukitoimet. Konsultointiyksikössä puolestaan pääset näkemään mitä konsultin arki on ja auttamaan konsulttejamme erinäisissä projekteissa. Tarkemmat tehtävät selviävät vasta kun olemme haastatelleet sinut ja tiedämme osaamistaustasi ja mistä olet itse kiinnostunut. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä!

Odotamme sinulta proaktiivista, innostunutta ja haasteita pelkäämätöntä asennetta. Hyvät sosiaaliset taidot sekä kunnianhimoinen ote työhön ovat avaimia harjoittelujaksossa menestymiselle. Alan ohjelmistojen ja palvelujen tunteminen sekä hyvä englannin kielen taito, katsotaan eduksi. 

Jos olet innokas oppimaan, joustava ja motivoitunut, olet varmasti etsimämme henkilö. Älä siis hukkaa hetkeäkään, vaan hae paikkaa NYT! 

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien  1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Helsinki


Harjoittelupaikkakunta: Helsinki

Harjoittelupaikkoja

Helsinki

Haku on päättynyt tältä kierrokselta