Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


Espoo on 275 000 ihmisen kotikaupunki, joka työllistää lähes 14 000 työntekijää. Espoo on myös elämysten ja innovaatioiden puutarha, Espoo Innovation Garden, kasvava ja kehittyvä, monimuotoinen ekosysteemi, joka yhdistää alueen eri toimijat ? yritykset, yhteisöt ja asukkaat.

Harjoittelijan työnkuvaus


Oletko somessa kuin kotonasi? Tykkäätkö miettiä täydellisiä kuvakulmia Instagramiin? Oletko näppärä videoiden tekijä, eikä ajatus itse kameran edessä olemisesta saa kylmää hikeä otsallesi? Voit olla etsimämme henkilö Espoon kaupungin Teknoloikkaajaksi!

Työskentelet viestintä- ja markkinointitiimissämme, joka tekee Espoota ja Espoo Innovation Garden -brändiä tunnetuksi kotimaassa ja kansainvälisesti alueen kasvua ja kehitystä tukien. Espoo Innovation Garden on kasvava ja kehittyvä, monimuotoinen ekosysteemi, joka yhdistää alueen eri toimijat - yritykset, yhteisöt ja asukkaat. Espoo Innovation Gardenin sydän sykkii Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan alueella, jonne sijoittuu Pohjois-Euroopan suurin innovaatiokeskittymä: kansainväliset yritykset, maailman kuumin Startup Sauna, elävä kulttuuritoiminta, aktiiviset urheiluseurat ja maineikas tiede- ja tutkimusyhteisö. Espoo Innovation Garden tukee länsimetron varren kasvua vetämällä puoleensa asukkaita, yrityksiä, työpaikkoja ja palveluja.  

Työssä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä sijoittuu kaupunginjohtajan esikuntaan, elinkeinojohtajan johtamaan kaupunkikehitysyksikköön. Työpiste on Espoon keskuksessa.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien  1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Espoo

Harjoittelupaikkoja

Espoo

Haku on päättynyt tältä kierrokselta