Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


Design Factory on Aalto-yliopiston oppimisen kokeilualusta. Pääpaino on oppimisessa, kun avainsanoja ovat tieteidenvälisyys, ongelmapohjainen oppiminen, oppimisprojektit ja teorian ja käytännön yhdistäminen. Erityinen mielenkiinto kohdistuu tuotekehitykseen ja siihen liittyen kokeiluja tehdään myös yritysyhteistyössä ja alkuvaiheen yritysten tukemisessa.

Yliopiston kokeilualustaan liittyy luonnollisesti myös tutkimus, jonka tuloksia pyritään hyödyntämään tulevaisuuden oppimisympäristöjen suunnittelussa ja yritysten tuotekehitystoimissa. Aallon Design Factoryn pohjalta on myös kasvanut globaali factoryverkosto, johon kuuluu kymmenkunta jäsentä ympäri maailmaa.

Harjoittelijan työnkuvaus


Haemme Design Factoryyn syksyksi harjoittelijaa, jonka tehtävänä on auttaa viestinnässä ja vuorovaikutuksessa, kohderyhmänä yritykset, lukiot ja TET-harjoittelijat. Tehtäviin kuuluu myös yritys- ja lukiovierailuiden vetäminen Design Factorylla ja työelämään tutustujien opastaminen. Nettipäivitykset, valokuvaus, videotyöt ja verbaalinen kommunikointi ovat sinulle mieluisia ja luontevia työtehtäviä.
 
Meitä kiinnostaa erityisesti sellainen hakija, joka on innokas oppimaan, mutta pystyy myös osoittamaan jo tekemiään mielenkiintoisia juttuja. Emme edellytä mitään erityistä tietyn tekniikan tai softan hallitsemista, riittävä pohja mahdollistaa nopean työssä oppimisen. Tehtäviä voidaan myös suunnata harjoittelijan erityisominaisuuksien perusteella, jotta saadaan molemmin puolin ideaali harjoittelukokemus.


Työtehtävät
- Tilanne-, tapahtuma-, tuote- tai henkilökuvauksissa avustaminen
- Kuvankäsittely
- Videokuvauksien suunnittelu ja toteutus
- Tapahtumien suoratoistossa ja verkkotallennuksessa avustaminen
- Design Factoryn sosiaaliseen mediaan liittyvät päivitykset
- Tulostustöissä auttaminen


Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien  1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Espoo, Otaniemi.

Harjoittelupaikkoja

Espoo

Haku on päättynyt tältä kierrokselta