Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


Yle on suomalainen julkisen palvelun mediayhtiö, Suomen suurin luovan työn yhteisö ja sisältötalo. Yle tuottaa monipuolista, laadukasta ja luotettavaa sisältöä sähköisille kanaville; televisioon, radioon ja verkkoon. 4 tv-kanavan ja 6 radiokanavan palvelua täydentää maan laajin ja monipuolisin netti-tv ja -radiotarjonta. 25 toimitusta eri puolilla maata ja alueelliset tv-uutiset 10 paikkakunnalta välittävät kattavan kuvan Suomesta.

Yle palvele suomeksi ja ruotsiksi sekä myös saameksi, venäjäksi, romaniksi ja viittomakielellä. Ylen pääomistaja on Suomen valtio, ja toiminta rahoitetaan Yle-verolla.

Harjoittelijan työnkuvaus


Ylen Tuotannot-yksikkö vastaa koko Yleisradion tuotantopalveluista, ICT-palveluista, verkkokehittämisestä sekä medianhallinnasta. Meillä työskentelee noin 700 huippuammattilaista Data Scientistista äänitarkkailijaan ja mediamanagerista sovellusarkkitehtiin. 

Haemme Ylen Ketterän toiminnan virtuaalitiimiin avointa ja luovaa harjottelijaa. Olet hyvä visualisoimaan ja innostunut uuden kehittämisestä. Tunnet käyttäjäkeskeisen datan hyödyt. Olet positiivinen tiimipelaaja, ja osaat toimia itsenäisesti. Palat halusta haastaa itsesi, kokeilla ja oppia. Käärit hihasi ja ryhdyt toimeen. Tule töihin mukavaan tiimiin!

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien 1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Helsinki

Harjoittelupaikkoja

Helsinki

Haku on päättynyt tältä kierrokselta