Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


Aalto-yliopiston LUMA-keskus on osa LUMA-keskus Suomea. Toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista kaikilla asteilla sekä lasten ja nuorten harrastuneisuutta näissä aiheissa. LUMA-keskus Aallon Lumarts-laboratorio sijaitsee Otaniemen kampuksella. Laboratoriota käytetään luonnontieteiden ja biotaiteiden opetukseen. Laboratorion toiminta käynnistyi vuonna 2013. Lumarts-laboratoriossa vierailee vuosittain yli 2000 lasta ja nuorta. Kävijät ovat pääosin yläkoulu-ja lukiolaisryhmiä. LUMA tulee sanoista luonnontieteet ja matematiikka.

Aalto-yliopiston tutkimus- ja innovaatiopalvelut vastaa Aalto-yliopiston monialaisen tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan kehittämisestä sekä tutkimustoimintaan, taiteelliseen toimintaan, tutkimustulosten hyödyntämiseen, innovaatioihin ja yrittäjyyteen liittyvistä palveluista. Osana toimintaa on alumni- ja yrityssuhteet -yksikkö Sähkötekniikan korkeakoulussa.  

Harjoittelijan työnkuvaus


Haemme syksyksi (4 kk) harjoittelijaa avustajaksi LUMA-keskukseen. Harjoittelija osallistuu LUMA-keskuksen laboratoriotöiden valmisteluun ja koululaisten ohjaamiseen muiden apuna. Lisäksi harjoittelija osallistuu tiedetapahtumiin, tutkimusryhmävierailuihin sekä muihin LUMA-toimintoihin, kuten esimerkiksi lasten teknologiakerhoihin.
Työn kesto: 4kk aikavälillä syyskuu 2016 - tammikuu 2017.
Toivomme, että olet opiskellut lukiossa luonnontieteitä enemmän kuin pakolliset kurssit, osaat tietotekniikan perusteet ja olet käyttänyt sosiaalista mediaa. Englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito on myös hyödyksi. Kiinnostus lasten ja nuorten kanssa olemiseen sekä opettamiseen lasketaan eduksi. Harjoittelija perehdytetään työtehtäviinsä. Harjoittelijalle järjestetään tutustumista yliopiston toimintaan ja opiskeluun yliopistossa.

Työtehtävät:
LUMA-keskus Aalto
- Valmistelutöitä Lumarts-laboratoriossa, osallistumista toiminnan kehittämiseen ja koululaisia luma-aineiden opiskeluun motivoivien uusien menetelmien ideointi, sekä lasten ja nuorten tiedeohjaus muiden kanssa.
- Erilaisten medioiden hyödyntäminen toiminnassa.
- Muita mahdollisia tehtäviä harjoittelijan kiinnostuksen ja taitojen mukaan. 

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien  1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Espoo.

Harjoittelupaikkoja

Espoo

Haku on päättynyt tältä kierrokselta