Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


Tekniikan Akatemia TAF on itsenäinen säätiö, joka nostaa esiin ihmisten elämänlaatua parantavia ja kestävää kehitystä edistäviä innovaatioita sekä kannustaa nuoria teknologia-aloille.

TAF jakaa joka toinen vuosi Millennium-teknologiapalkinnon ja järjestää muita tekologiatapahtumia sekä erilaisia nuorisoprojekteja. Lisäksi TAF tekee Suomea tunnetuksi teknologiamaana ja pohjoismaisena hyvinvointivaltiona toimimalla aktiivisesti tiedeyhteisön, elinkeinoelämän ja julkishallinnon verkostoissa.

Harjoittelijan työnkuvaus


Tule meille Teknoloikka-harjoittelijaksi markkinoimaan Teknoloikkaa nuorille!

Haemme toimeen tarttuvaa  Teknoloikka-harjoittelijaa osaksi viestintä- ja tapahtumatiimiämme. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa Teknoloikan markkinointi lukioikäisille omaa näkökulmaasi hyödyntäen. Suunnittelet ja koordinoit Teknoloikan some-tiimin toimintaa ja pidät monipuolisesti yhteyttä muihin Teknoloikka-harjoittelijoihin. Olet lisäksi mukana järjestämässä Teknoloikan yhteisiä tapaamisia. 

Suunnittelet ja tuotat monipuolisesti materiaalia Teknoloikan verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin yhdessä Teknoloikan some-tiimin kanssa ja pidät huolta siitä, että kanavissa on jatkuvasti kiinnostavaa sisältöä. Sinulta sujuu niin videoiden, kuvien kuin tekstinkin tuotanto ja esiinnyt rohkeasti omilla kasvoillasi. Teknoloikkaajana pääset lisäksi mukaan TAF:n muiden tapahtumien suunnitteluun ja valmisteluun. Pääset esimerkiksi mukaan järjestämään valtakunnallista Tekniikan Päivät -tapahtumaa, Millennium Talks -keskustelutilaisuuksia ja suunnittelemaan vuoden 2018 Millennium-tapahtumiamme. Näissä tehtävissä sinulla on hieno mahdollisuus nähdä ja kokea, kuinka teknologia-alan tapahtumia kootaan monista osa-alueista toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Edellytämme sinulta:

- video- ja valokuvaustaitoa ja kuvanmuokkaustaitoa
- sujuvaa tekstintuotantotaitoa eri kanaviin
- hyvää MS Officen (Word, Excel, PowerPoint) osaamista
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
- positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua oppia ja kokeilla uusia asioita

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:
- olet valmistunut lukiosta
- olet syntynyt vuosien 1995 - 1998 välisenä aikana
- sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on neljä kuukautta  ja se ajoittuu sopimuksen mukaan 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa kuukaudessa.

Harjoittelupaikkakunta: Espoo 

Harjoittelupaikkoja

Helsinki

Haku on päättynyt tältä kierrokselta