Hae harjoittelupaikkaa - Vaihe 1/2

Yritysesittely


Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamisen, teollisuuteen ja jakelijakumppaneille. Sen vahvuuksia ovat luotettava palvelu, korkealaatuinen uusiutuva raaka-aine, vankka osaaminen puurakentamisen tuotteissa ja teollisille asiakkaille suunnatuissa puu- ja levytuotteissa.

Harjoittelijan työnkuvaus


Teknoloikkaharjoittelu painottuu markkinointi- ja viestintätehtäviin osana kansainvälistä markkinointiviestintä tiimiä. Metsä Woodin markkinointikampanjat on palkittu lukuisilla markkinointi- ja viestintäalan palkinnoilla viime vuosina. 

Harjoittelutehtäviin kuuluu valitun henkilö toiveista ja taidoista riippuen muun muassa video-, kuva- ja tekstisisällöntuotantoa verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä asiakas- ja tapahtumaviestintää. Toimipaikka sijaitsee Espoossa ja voi sisältää jonkin verran matkustamista. Valittavan henkilön tulisi olla kielitaitoinen ja oma-aloitteinen.  
 
Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2016 oli 0,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 500 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.

Voit hakea Teknoloikkaan 2017, jos täytät seuraavat ehdot:

- Olet valmistunut lukiosta
- Olet syntynyt vuosien  1995 - 1998 välisenä aikana
- Sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan korkeakouluun

Harjoittelun pituus on 4 kk ja se ajoittuu 1.9.2017 - 31.1.2018 väliselle ajalle.
Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa 1200 euroa/kk.

Harjoittelupaikkakunta: Espoo

Harjoittelupaikkoja

Espoo

Haku on päättynyt tältä kierrokselta